Baby Boy Swimwear Dinosaur Swimsuit Boy Children Swimwear One Piece Swimsuit Boys Dinosaur Bathing Suit For Children
Baby Boy Swimwear Dinosaur Swimsuit Boy Children Swimwear One Piece Swimsuit Boys Dinosaur Bathing Suit For Children
  • Baby Boy Swimwear Dinosaur Swimsuit Boy Children Swimwear One Piece Swimsuit Boys Dinosaur Bathing Suit For Children
  • Baby Boy Swimwear Dinosaur Swimsuit Boy Children Swimwear One Piece Swimsuit Boys Dinosaur Bathing Suit For Children
  • Baby Boy Swimwear Dinosaur Swimsuit Boy Children Swimwear One Piece Swimsuit Boys Dinosaur Bathing Suit For Children
  • Baby Boy Swimwear Dinosaur Swimsuit Boy Children Swimwear One Piece Swimsuit Boys Dinosaur Bathing Suit For Children
  • Baby Boy Swimwear Dinosaur Swimsuit Boy Children Swimwear One Piece Swimsuit Boys Dinosaur Bathing Suit For Children

Baby Boy Swimwear Dinosaur Swimsuit Boy Children Swimwear One Piece Swimsuit Boys Dinosaur Bathing Suit For Children

Relax and enjoy your summer with our collection of children’s swimsuits! Our comfortable, durable polyester fabric is lightweight and breathable, making it ideal for the pool, beach, lake, outdoors and more.

Send Inquiry

Product Feature

∙ Super soft and comfortable fabrics, which are skin-friendly and breathable
∙ For hours of swimming pleasure
∙ Kids swimsuits are affordable and affordable

Product Size

Content: 82% nylon,18% spandex; 85% polyester, 15% spandex
Size: refer to size chart
Feature : ECO-friendly, soft, natural, comfortable
Sample : support
Color: support custom colors of our color swatches
Service : ODM & ODM are all available
Support custom : logo / package / print
PASS TEST: REACH TEST / EN71 TEST

After-sale Service

Question 1: What is your minimum order?
Answer: Our min order is 50pcs per size each style, usually 5-6 sizes mixed
Question 2: Could we have our own design/ brand/ logo of product?
Answer: Sure.OEM/ ODM is welcome.we will make products according to customer.
Question 3: What is the lead time for sample and production? How much does the sample cost?
Answer: It will take about 3-5 days for sample and 30-45 days for mass production. The exact time depend on your design and order qty. We could send you the samples but the samples are charged. After the order is confirmed, we would pay back the sample fee.
Question 4: How’s the order process?
Answer: Chose the style→ Comfirm price→ Make sample→ Place order→ Pay deposit→ Comfirm production→ Arrange the packing→ Final check→ Ship products→ Pay the balance→ delivery→ after-sales service.
Question 5: What payment terms accept?
Answer: We accept western union, T/T or L/C at sight, you just pay 50% deposit to start production and balance should be paid before shipped.
Question 6: How can you guarantee the quality?
Answer: We have well-trained and professional workers and strict QC system in each production link. And each product has to be 100% inspected before shipment.
Question 7: How to contact you?
Answer: Support Wechat / E-mail / What app / phone
Question 8: What is your advantage?
Answer: We have professional equipment and professional talents, focusing on the clothing field for many years, I believe we will achieve your satisfaction.
Question 9: What to do if there is a problem with receiving the goods?
Answer: we have Excellent after-sale system,Will solve it as soon as possible, of course, there is almost no possibility of this.
Question 10: Can i see the factory?
Answer: Support visit to factory,Very welcome.

Inquiry

*Please Feel Free To Leave Your Needs Here, A Competitive Quotation Will Be Provided According To Your Requirement.

please choose: