Elastic-Bows-Baby-Turban-Headwrap-Soft-Colorful-Bullet-Fabric-Headband-Baby-Girl-Hairband-Floral-Print-Headband
Elastic Bows Baby Turban Headwrap Soft Colorful Bullet Fabric Headband Baby Girl Hairband Floral Print Headband
  • Elastic Bows Baby Turban Headwrap Soft Colorful Bullet Fabric Headband Baby Girl Hairband Floral Print Headband
  • Elastic Bows Baby Turban Headwrap Soft Colorful Bullet Fabric Headband Baby Girl Hairband Floral Print Headband
  • Elastic Bows Baby Turban Headwrap Soft Colorful Bullet Fabric Headband Baby Girl Hairband Floral Print Headband
  • Elastic Bows Baby Turban Headwrap Soft Colorful Bullet Fabric Headband Baby Girl Hairband Floral Print Headband
  • Elastic Bows Baby Turban Headwrap Soft Colorful Bullet Fabric Headband Baby Girl Hairband Floral Print Headband

Elastic Bows Baby Turban Headwrap Soft Colorful Bullet Fabric Headband Baby Girl Hairband Floral Print Headband

Baby Headbands is a baby accessory company that specializes in headbands designed with the latest fabrics and our newly found nylon material. We focus on the softness, stretchiness, and comfort to give a comfortable feeling to babies.

Send Inquiry

Product Feature

∙ Soft, stretchy, comfortable headband
∙ Elastic nylon material that stretches from newborn to toddler
∙ Ideal for all ages
∙ Not washable in washer and dryer

Product Size

Material: 100% polyester/nylon
Min. Order: 1000pcs
Certificate: Oeko-Tex Standard 100
Product Usage: Hair Accessories
Product Design: Custom design or stock design
Payment Terms: T/T
Product Packing: OPP bag or card packaging
Size: As per require
Product Main Technology: Soft and Stretchy
Durable and Light Weight

After-sale Service

Question 1: What is your minimum order?
Answer: Our min order is 50 pieces pcs per set;
Question 2: Could we have our own design/ brand/ logo of product?
Answer: Sure.OEM/ ODM is welcome.we will make products according to customer.
Question 3: What is the lead time for sample and production? How much does the sample cost?
Answer: It will take about 3-5 working days for sample and 30-45 days for mass production. The exact time depend on your design and order qty. We could send you the samples but the samples are charged. After the order is confirmed, we would pay back the sample fee.
Question 4: How’s the order process?
Answer: Chose the style→ Comfirm price→ Make sample→ Place order→ Pay deposit→ Comfirm production→ Arrange the packing→ Final check→ Ship products→ Pay the balance→ delivery→ after-sales service.
Question 5: What payment terms accept?
Answer: We accept western union, T/T or L/C at sight, you just pay 50% deposit to start production and balance should be paid before shipped.
Question 6: How can you guarantee the quality?
Answer: We have well-trained and professional workers and strict QC system in each production link. And each product has to be 100% inspected before shipment.
Question 7: How to contact you?
Answer: Support Wechat / E-mail / What app / phone
Question 8: What is your advantage?
Answer: We have professional equipment and professional talents, focusing on the clothing field for many years, I believe we will achieve your satisfaction.
Question 9: What to do if there is a problem with receiving the goods?
Answer: we have Excellent after-sale system,Will solve it as soon as possible, of course, there is almost no possibility of this.

Inquiry

*Please Feel Free To Leave Your Needs Here, A Competitive Quotation Will Be Provided According To Your Requirement.

please choose: