Soft Ribbed Organic Cotton Long Sleeve Baby Girl Nightgowns Boy Knotted Gown
Soft Ribbed Organic Cotton Long Sleeve Baby Girl Nightgowns Boy Knotted Gown
  • Soft Ribbed Organic Cotton Long Sleeve Baby Girl Nightgowns Boy Knotted Gown
  • Soft Ribbed Organic Cotton Long Sleeve Baby Girl Nightgowns Boy Knotted Gown
  • Soft Ribbed Organic Cotton Long Sleeve Baby Girl Nightgowns Boy Knotted Gown
  • Soft Ribbed Organic Cotton Long Sleeve Baby Girl Nightgowns Boy Knotted Gown
  • Soft Ribbed Organic Cotton Long Sleeve Baby Girl Nightgowns Boy Knotted Gown

Soft Ribbed Organic Cotton Long Sleeve Baby Girl Nightgowns Boy Knotted Gown

Baby Gowns Newborn, Knotted Infant Sleeper for Baby Girl and Boy are designed as an infant sleep gowns. It is made of 100% cotton that provides the best comfort for your baby.

Send Inquiry

Product Feature

∙ Our baby gown is easy to use with the tie bottom.
∙ The protective gloves prevent accidental scratches.
∙ It is made from 100% cotton for ultimate comfort.

Product Size

Fabric Option 100% Cotton Jersey /Interlock
70% Bamboo+30% Cotton Interlock
Bamboo with Spandex  Jersey
Muslin (cotton or bamboo cotton mixed)
Size Option Customized
Printing Option Coating printing/Active printing,panel printing (safety level, Color Fastness>4 grade)
Package Option OPP bag/PE bag/PVC bag+card/Paper belt/Gift box or custom
Sample Lead Time 3-5 Days for Available Samples, 7-15 Days for Custom Samples
Production Time 30~45 days

After-sale Service

Question 1: What is your minimum order?
Answer : Our min order is 50 pieces pcs per set;
Question 2:Could we have our own design/ brand/ logo of product?
Answer : Sure.OEM/ ODM is welcome.we will make products according to customer.
Question 3:What is the lead time for sample and production? How much does the sample cost?
Answer : It will take about 3-5 working days for sample and 30-45 days for mass production. The exact time depend on your design and order qty. We could send you the samples but the samples are charged. After the order is confirmed, we would pay back the sample fee.
Question 4:How’s the order process?
Answer : Chose the style→ Comfirm price→ Make sample→ Place order→ Pay deposit→ Comfirm production→ Arrange the packing→ Final check→ Ship products→ Pay the balance→ delivery→ after-sales service.
Question 5:What payment terms accept?
Answer : We accept western union, T/T or L/C at sight, you just pay 50% deposit to start production and balance should be paid before shipped.
Question 6:How can you guarantee the quality?
Answer : We have well-trained and professional workers and strict QC system in each production link. And each product has to be 100% inspected before shipment.
Question 7:How to contact you?
Answer : Support Wechat / E-mail / What app / phone
Question 8:What is your advantage?
Answer : We have professional equipment and professional talents, focusing on the clothing field for many years, I believe we will achieve your satisfaction.
Question 9:What to do if there is a problem with receiving the goods?
Answer : we have Excellent after-sale system,Will solve it as soon as possible, of course, there is almost no possibility of this.

Inquiry

*Please Feel Free To Leave Your Needs Here, A Competitive Quotation Will Be Provided According To Your Requirement.

please choose: